Почивка в Индия: Андаманско приключение! Гарантирано отпътуване!

Порт Блеар - Хавлок


Цени от 0.00 лв.

Ден 1

София - Порт Блеър

София - Порт Блеър

Полет София - Абу Даби - Хайдерабад - Порт Блеър

Ден 2

Порт Блеър

Порт Блеър

Пристигане в Порт Блеър сутринта. Трансфер до хотела "HOTEL SILVER SPRING**** " (или сходен) , където ще си починем до следобед. Следобед ще се отправим на круиз до остров Вайпър, обикаляйки седем пристанища с лодка, и ще видим един от големите плаващи сухи докове, военноморското пристанище на острова и пристанището за кораби към континента. Късно вечерта ще станем свидетели на завладяващото звуково и светлинно шоу в клетъчния затвор, където героичната сага за индийската борба за свобода оживява. Нощуваме в съответния хотел/курорт в Порт Блеър.

Ден 3

Порт Блеър

Порт Блеър

След закуска тръгваме на целодневна екскурзия до Кораловия остров (Северния залив), за да видим коралови рифове, екзотични риби и други морски обитатели. Това е идеално място за гмуркане с шнорхел, тъй като пясъчният плаж и чистата вода създават спиращ дъха спектакъл. Носим си пакет за обяд, питейна вода и преобличане. След Северния залив посещаваме остров Рос, бившият жилищен и административен остров на британците, наричан Париж на Изтока. Този остров е разрушен при земетресение и сега е в руини. На връщане ще се изкачим до връх Хариет, вторият по височина връх в Андаман (365 метра), откъдето се открива прекрасна гледка към съседните острови на Порт Блеър. Ще се разходим около 5 километра през естествена среда с екзотична флора и фауна. Нощуваме в съответния хотел/курорт в Порт Блеър.

Ден 4

Порт Блеър - Хавлок

Порт Блеър - Хавлок

Закуска. Рано сутринта отпътуваме с междуостровен ферибот до остров Хавелок (54 км по море от Порт Блеър). Пътуването отнема около 4 часа. Следобед ще се насладим на плаж номер 7 на западния бряг, известен като „The Radha Nagar Beach“. Това е един от най-популярните плажове на Хавлок и е обявен за „Най-добрият плаж в Азия“ от Time през 2004 г. Нощуваме в съответния хотел/курорт на остров Хавлок.

Ден 5

Хавлок

Хавлок

Закуска. Цял ден за почивка и релакс. Нощуваме в съответния хотел/курорт на остров Хавлок.

Ден 6

Хавлок – Порт Блеър

Хавлок – Порт Блеър

Закуска. Свободно време. (Незадължителна обиколка на Кала Патар за посещение на тренировъчния лагер на слоновете). Отплаваме за Порт Блеър вечерта. След връщането от остров Хавлок, се настаняваме в хотела. Нощуваме в съответния хотел/курорт в Порт Блеър.

Ден 7

Порт Блеър

Порт Блеър

След закуска тръгваме на целодневна обиколка на града в Порт Блеър, която включва посещение на  дъскорезница (едина от най-старите и най-големите в Азия – сега затворена), Горски музей , Мини зоопарк , Музей на рибарството и комплекс за водни спортове. Следобедът е свободен за пазаруване и други собствени дейности. Вечерта ще посетим плажа Corbyn’s Cove Beach - на 7 км от Порт Блеър, идеален за плуване, слънчеви бани и къпане. Нощуваме в съответния хотел.

Ден 8

Порт Блеър - София

Порт Блеър - София

Отпътуване от Порт Блеър към София.

Ден 9

София

София

Пристигане в София.

 
           
Плащане с карта
© Уеб Турс ЕООД Всички права запазени
  Дестинации
Почивки
Чартъри
Екскурзии
Празници
За деца
ШОПИНГ ТУРИЗЪМ
Уикенди в Европа
Круизи

Културни събития
Изкуство
Увеселителни паркове
Меден месец
Екзотика
С деца на море
За Двама
Круизи
Блог
Календар

Вход за клиенти

Търсене