Екскурзия до Париж и Дисниленд с настаняване в хотел в центъра на Париж! Гарантирано отпътуване!

Дисниленд прави всички щастливи! Подарете на децата си емоции, които никога няма да забравят!


Цени от 1139.00 лв.

Ден 1

Париж

Париж

1 ден - София - Париж 

Отпътуване от летище София с директен полет от София до Париж. Пристигане в Париж. Трансфер до хотела в Париж. Настаняване. Свободно време за разходки в центъра на Париж. Нощувка.

Ден 2

Париж - Дисниленд

Париж - Дисниленд

Закуска. Свободен ден в Париж или по желание - посещение на Дисниленд!

След като сте набелязали своите любими места в Дисниленд Парк е време да озпознаем неговите пет "омагьосани земи" предлагащи забавления за всички възрастови групи. Още с влизането се озоваваме в първата "омагьосана земя" - Main Street, USA. Главната улица, САЩ - нашето приказно пътешествие започва от тук! Тук ще се потопим в очарователен американски град вдъхновен от родния дом на Уолт Дисни и разказващ за неговото детство. Ще видим много магазини - официалните магазини за подаръци на Дисни като Disney&Co и Disney Clothier, ресторанти и много други скрити тайни. Когато наближим края на улицата пред нас се разкрива вълшебната гледка на приказните кули на замъка на Спящата красавица и се озоваваме на централния площад в парка.

От тук е и входа към втората "омагьосана земя" - Frontierland, в който ще покоряваме Запада, ще яздим с ботуши с шпори през град Thunder Mesa в търсене на най-известните салони и атракции на Дивия Запад. Ще погледнем към Frontierland от върха на обитаваната от духове Голяма гръмотевична планина или можем да бутнем най-зловещата врата на Запада и да влезем във Phantom Manor! Основните атракциони, които ще посетим са Голямата гръмотевична планина, Имението Фантом, ще плаваме по реките на Дивия Запад със стар параход и ще се пързаляме на пързалки във формата на кану!

Идва време за третата "омагьосана земя" - Adventureland - тук ще пътуваме до четирите краища на земното кълбо в ще отплаваме с непокорните пирати в открито море, ще изследваме древните руини на храм пълен с мистерии, ще отидем и на сафари в сърцето на Африка и дори ще последваме Аладин през очарователните улици на Аграба. Adventureland е екзотична земя, пълна с вълнение, приключения и съкровища! Основните атракциони, които ще посетим са "Карибски пирати" , Индиана Джоунс и Храмът на Опасността, Кабината на Робинзон, Островът на приключенията, Плажът на пиратите и пиратския галеон.

Четвъртата "омагьосана земя" се казва Fantasyland ! Тук ще почувстваме магията на приказките на Дисни! Точно както в класическите филми на Дисни, Fantasyland съживява приказките и легендите от нашето детство. Ще полетим с Питър Пан, ще се изгубим в любопитния лабиринт на Алиса и ще се насочим към Павилиона на принцесата за блестяща кралска среща. Основните атракциони, които ще посетим тук са: Замъкът на Спящата красавица, "Светът е малък", Полетът на Питър Пан, Снежанка и седемте джуджета, Пътешествията на Пинокио, Чашите за чай на Лудия шапкар, Любопитният лабиринт на Алис, Въртележката на Ланселот, Летящият слон Дъмбо, Кейси младши – малкото цирково влакче, Страната на приказките, Галерия Спящата красавица, Леговището на дракона.

За финал ще отидем в петата "омагьосана земя" -  Discoveryland ! Ще влезнем в ретро бъдещия свят на Discoveryland. Ще излетим в орбита на Star Wars: Hyperspace Mountain, бийте се с Алианса на бунтовниците срещу злата империя на Star Tours или феновете на Toy Story могат да се присъединят към безстрашен екип, за да победят Zurg в Buzz Lightyear Laser.

Ден 3

Париж - Дисниленд

Париж - Дисниленд

Закуска. Свободен ден в Париж или по желание посещение на Дисниленд!

Отпътуване за Дисниленд за разходки и опознаване на "Уолт Дисни Студиос" - отговорът на Париж на California Adventure Park (тематичен увеселитен парк в Анахайм, Калифорния). В "Уолт Дисни Студиос" ще разгледаме общо четири екшън зони. Това са: "Фронт Лот", "Туун Студио", "Световете на Пиксар" , "Вселената на Марвел", и "Производствения Двор" 

Започваме разходка си от "Фронт Лот" - тематична земя базирана на бляскавите административни зони на холивудските филмови студия от „златната ера“ на филмите през 30-те години на миналия век. Той служи като главна входна зона на парка, подобно на Main Street USA в Дисниленд Парк, с паркови услуги и няколко бутици. Кулата Earffel, иконата на парка, се намира в този район.

След като сме разгледали "Фронт Лот" се отправяме към "Туун Студио": това са цветните светове на анимационните класики на Дисни! Тук не просто ще гледаме филми, а ще сме част от тях! Ще можем да полетим над Кралство Аграба, ще можем да нарисуваме любимите си дисни герои, ще изживеем незабравими моменти с героите от Дисни, Пискар и Марвел... и много повече! Атракциите в Туун Студио са "Летящите килими над Аграба", където можем да изживеем отново приключенията на Аладин и да открием цял нов свят, пълен със скандалния хумор на Джин. Любима атракция за много малки, която също радва двойки и приятели.

Следват световете на Пиксар - тук ще се возим на вълнуващо влакче, ще изживеем приключенията на Рататуй, ще се возим в черупка на костенурка, ще се издигнем за спускане с парашут, ще опитаме скоростите на стоманената совалка и .....много други!

След това ще посетим Вселената на МАРВЕЛ - тук ще се качим на едно от новите хиперзвукови превозни средства (тип влакче) на "Старк Индъстрис" и ще се впуснем в епично приключение, пълно с вълнуващи обрати. След това ще се возим в малки кабинки, наричани "УЕБ Прашки", обрисувани в цветовете на Спайдър Мен, ще стреляме с мрежи и ще сме главните герои в неговия филм!

За финал е "Производствения двор", наричан още зоната на възможностите. Тук задължително ще се отбием в изоставения хотел "Hollywood Tower", ще гледаме музикално представление с героите на Дисни или ще заемем поза редом със супер герои! Атракцията тук е "Зоната на здрача с кулата на терора". Ще се повозим на един от последните асансьори, които все още работят в този изоставен хотел в една ужасна бурна нощ. Бъдете спокойни докато се изкачва на всеки етаж, защото падането ще бъде... извън контрол! Достатъчно смели ли сте, за да влезете в Зоната на здрача с кулата на терора и да се изправите срещу нейните три нови ужаса, от които ви настръхват косите: злонамерената машина, зверовете и 5-тото измерение? Пригответе се за силни емоции, докато се спускате към по-тъмни дълбини от всякога!

Ден 4

Париж

Париж

Закуска. Трансфер до летището в Бове за директен полет до София. Пристигане на летище София. 

Цената включва

- самолетен билет София - Париж Бове - София с включени летищни и малък салонен багаж до 10 кг. с размери 40/20/25 см
- трансфер летище - хотел - летище
- 3 нощувки със закуски в Hotel Crowne Plaza Republique**** / Mercure Bercy Bibliotheque Hotel**** / Timhotel Opera Madeleine*** (в зависимост от датата на отпътуване)
- медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро

 

Цената не включва

- чекиран багаж 
- описаните допълнителни услуги
- входни таски за обекти посещавани по желание
- местен градски транспорт
- застраховка "Отмяна на пътуване"
- туристическа такса (заплаща се на рецепцията на хотела)
- лични разходи

Допълнителни услуги

- еднодневен билет за посещение на Дисниленд с включен трансфер в двете посоки - 399,00 лв. (услугата включва трансфер от хотела до входа на Дисниленд, посещение на Дисниленд и на Уолт Дисни Парк в рамките на един цял ден и връщане до хотела).

- еднодневен семеен билет за посещение на Дисниленд за двама възрастни с дете до 12 г. с включен трансфер в двете посоки - 990,00 лв. (услугата включва трансфер от хотела до входа на Дисниленд, посещение на Дисниленд и на Уолт Дисни Парк в рамките на един цял ден и връщане до хотела).

- еднодневен семеен билет за посещение на Дисниленд за двама възрастни с две деца до 12 г. с включен трансфер в двете посоки - 1235,00 лв. (услугата включва трансфер от хотела до входа на Дисниленд, посещение на Дисниленд и на Уолт Дисни Парк в рамките на един цял ден и връщане до хотела).

- двудневен семеен билет за посещение на Дисниленд за двама възрастни с дете до 12 г. с включени трансфери в двете посоки - 1830,00 лв. (услугата включва трансфери от хотела до входа на Дисниленд и обратно за 2 дни и посещение на Дисниленд и на Уолт Дисни Парк в рамките на два дни).

- двудневен семеен билет за посещение на Дисниленд за двама възрастни с две деца до 12 г. с включени трансфери в двете посоки - 2280,00лв.(услугата включва трансфери от хотела до входа на Дисниленд и обратно за 2 дни и посещение на Дисниленд и на Уолт Дисни Парк в рамките на два дни).

- допълнителен салонен багаж на колелца PRIORITY с максимален размер 55x40x23 и до 10 кг. в двете посоки - 99,00 лв.

- чекиран багаж до 20 кг. в двете посоки - 149,00 лв.

Допълнителна информация

Програмата позволява разглеждане на Париж и едновременно с това посещение на Дисниленд. Можете да изберете еднодневен или двудневен билет за увеселителния парк и едновременно с това да сте в центъра на Париж на пешеходни разстояния от най-забележителните му райони. През деня ще можете да посетите някои от световно известните му обекти, а вечерно време ще можете да се наслаждавате на неповторимата парижка атмосфера.
Изборът на хотел е изключително важен за престоя Ви в Париж. Подбрали сме хотели в сигурни и престижни райони, които се намират на пешеходно разстояние до емблематични за Париж забележителности. 

Hotel Crowne Plaza Republique**** - Това е елегантен хотел в центъра на Париж, точно на площада на Републиката и близо до оживения квартал Маре, разположен в историческа сграда от 19 век. Елитен и високо ценен хотел в оживения център на Париж. 

Mercure Bercy Bibliotheque Hotel**** - хотелът е с много висока оценка, разположен е на десния бряг на р. Сена и в близост до латинския квартал и Сорбоната. 

Timhotel Opera Madeleine*** - хотелът се намира на пешеходно разстояние от опера "Гарние". 

Полезна информация за посещението на Дисниленд с полезни съвети за оптимизиране на времето Ви можете да прочетете тук. Дисниленд е целогодишно посещаван увеселителен парк. 

- Към момента не са обявени здравни и медициснки изисквания свързани с пътуването.
- Необходимите документи за българските граждани пътуващи във Франция са лична карта или паспорт с валидност минимум 6 месеца към датата на влизане в страната.

Минимален брой за провеждане на екскурзията: 2.

 

 

 

 
           
Плащане с карта
© Уеб Турс ЕООД Всички права запазени
  Дестинации
Почивки
Чартъри
Екскурзии
Празници
За деца
ШОПИНГ ТУРИЗЪМ
Уикенди в Европа
Круизи

Културни събития
Изкуство
Увеселителни паркове
Меден месец
Екзотика
С деца на море
За Двама
Круизи
Блог
Календар

Вход за клиенти

Търсене