За деца


Уеб Турс развива и организира пътувания за деца от най-ранна възраст. Предлагаме културно-развлекателни програми с цел да насърчим креативното мислене и да развием въображението на децата. Организираните ни пътувания сред природата и културните забележителности стимулират и изграждат увереност, учат на поемане на отговорности и провокираме повече движение. Груповите детски пътувания помагат на мисловните процеси и намаляват стреса и умората.  

Програмите ни са насочени и структурирани за определени възрастови групи в следните категории:
- еднодневни екскурзии за детски групи във възрастов диапазон от 3 до 7 години. Това са пътувания организирани само в светлата част на денонощието за групи от детски градини. 
- еднодневни и седмични екскурзии за детски групи във възрастов диапазон от 7 до 11 години. Това са организирани пътувания за училищни групи от 1-ви до 4-ти клас включително. В тази група програмите са разделени в две категории. Първите са съобразени с преподавания учебен материал и спомагат за бързото му и лесно усвояване по време на пътувания. Вторият вид екскурзии са всеобхватни и предлагат културно-опознавателни и природо-научни тематики. 
- еднодневни и седмични екскурзии за детски групи във възрастов диапазон от 11 до 18 години. Това са организирани пътувания за ученици от 4-ти до 12-ти клас. Пътуванията са разнообразни и обхващат различни дестинации в България и чужбина. В тази възраст децата вече са изградили обща представа за заобикалящия ги свят и екскурзиите ни целят да обогатяват техните знания и умения.  

Ежегодната ни практика е организирането на зимни, пролетни, летни и есенни екскурзии, зелени училища и лагери, зимни ваканции, образователни посещения, екскурзионни летувания и др. 

Организираните детски и ученически пътувания са приключения, предизвикателства и незабравими преживявания за децата ни. Успешните и отговорни родители изпращат децата си на различен вид пътувания по ред обосновани причини:

Лагерът може да бъде едно от най-вълнуващите преживявания в живота на детето. Всички нови запознанства и умения, които детето придобива, се фиксират като един приятен пъстър спомен, който го вдъхновява и мотивира да продължава да се развива.
Развиват се социални умения - лагерът изгражда у децата дух на екипност и сплотеност. Те са заедно в игрите, в домакинската работа, в приключенията. Научават се да съжителстват с хора, които не са от тяхното семейство, и да изграждат стабилни връзки с тях. Научават се да се уважават взаимно и да общуват помежду си непринудено.
Създават се приятелства - завързаните в детските години приятелства често са най-издръжливи в хода на житейските преломи. Лагерът осигурява идеалните условия на децата да си общуват свободно и да изграждат емоционални връзки едно с друго. Приятелството в тази ранна възраст е лесно, забавно и приятно. Екипните игри стимулират другарския дух и насърчават децата да комуникират без притеснение и с удоволствие. Всеки ден, прекаран в лагера, носи на детето поне по едно ново приятелство.
Децата стават по-самостоятелни - това е иделното място децата да започнат да вземат решения за себе си, без постоянния родителски и учителски надзор. Детето се учи да се грижи за себе си и за връсниците си, да се придвижва безопасно. Тази глътка независимост му помага във всяка следваща ситуация, когато е далеч от дома и да се адаптира бързо и лесно.
Изграждат се практически умения - децата могат да подобрят физическите си умения, да се развият в нов спорт, да приложат творческо мислене, да приключенстват. Лагерът е поле за изява, катализатор на преоткриване на детските таланти.
Изгражда се характер -  лагерът "преподава" основни ценности на детето. Учи го за етиката, честността, грижата, уважението и отговорността. Родители твърдят, че след лагера, децата им са осезаемо по-мили, по-отдадени, по- подготвени да вземат решения самостоятелно, имат по-добра преценка кое е правилно и са склонни да бъдат по-отговорни .
Повече природа и истински контакти, по-малко техника - когато децата си вземат почивка от компютрите, телефоните и телевизията, те стават способни да преоткрият творческите си сили и да комуникат в реално време с "реални" хора. Лагерът връща детето в пределите на истинския свят, на природата и му показва преимуществата от близкото общуване с връсниците му.Стумулира го да води здравословен начин на живот и да бъде отворено към животът извън интернет.
Увеличава се психическата гъвкавост - атмосферата, която лагерът създава, насърчава децата по-лесно да преодоляват неуспехите и да повишават психическата си издръжливост. Когато страхът от провала е туширан, детето е далеч по-уверено да опита отново.
Изграждат се  самочувствие и увереност - лагерът освобождава децата от академичната и социална конкуренция, която оформя живота му в училище. Те имат възможност да постигнат успех, освободен от притеснението за провал, защото се намират в неформална обстановка, която им внушава спокойствие.
-  Увеличава се физическата активност - лагерът предлага на децата прекрасната възможност да се движат, да спортуват, да повишат тонуса си.
 

 
           
Плащане с карта
© Уеб Турс ЕООД Всички права запазени
  Дестинации
Почивки
Чартъри
Екскурзии
Празници
За деца
ШОПИНГ ТУРИЗЪМ
Уикенди в Европа
Круизи

Културни събития
Изкуство
Увеселителни паркове
Меден месец
Екзотика
С деца на море
За Двама
Круизи
Блог
Календар

Вход за клиенти

Търсене