Гардаленд

Гардаленд е мечтаната семейна почивка!

Гардаленд е най - известният тематичен увеселителен парк в Италия. Ако искате да изненадате децата си, не можете да пропуснете Гардаленд!

Ето някои от най-добрите атракции в комплекса: 

Атракции за деца:

- Парсли Ленд: приказен средновековен замък е мястото за цветна детска площадка, където най-малките могат спокойно да се забавляват сред множество игри и водни пързалки.
- Омагьосаната гора: влезте в кралството на Магьосника от Гардаленд, обитавано от фантастични създания и заплашено от зла ​​вещица, която крои заговор да го превърне в камък. Помогнете на магьосника от Гардаленд да развали магията: вземете магически камък, преминете през гората, като внимавате да не попаднете в капаните на вещиците.
- Пепа Пиг Ленд: тематична зона, посветена на магическия свят на Пепа Пиг и нейните приятели, където сред фантастични атракции и тематични магазини можете да се запознаете с героите от любимия анимационен филм и да се снимате с героите.
- Пътешественици във времето: не пропускайте 4D киното на Gardaland с множество специални ефекти. Оставете се да бъдете унесени в мултисензорно изживяване, в което светлини, звуци, изображения и движещи се седалки ще отприщят въображението ви.
- Бягство от Атлантида: воден маршрут, вдъхновен от мита за изгубения град Атлантида, който включва стръмни спускания и многобройни пръски вода. Качете се на специални лодки, за да избягате от яростта на Нептун и падането на града и се полюбувайте на внушителните каменни статуи и сгради, вдъхновени от митологията.
- Рамзес: пробуждането: интерактивна тъмна езда, в която ще откриете мистериите на древен Египет. Предизвикайте гнева на фараона в лазерна битка!

.....и още над 30 атракциона!

Атракции за възрастни и търсачи на силни усещания

С многобройните си атракции Гардаленд е идеалният увеселителен парк, в който ще изкарате дни, изпълнени с вълнения и приключения със семейството си.

- Oblivion - The Black Hole: това е влакче с вертикално падане само за безстрашните търсачи на силни усещания. От шеметната височина от 42 метра той се спуска със скорост достигаща 100 км в час. Това е една от най-вълнуващите атракции на Гардаленд.
- Raptor: ако все още търсите чист адреналин, препоръчваме това грандиозно влакче с крила. Ще бъдете катапултирани във вълнуващ полет със скорост над 90 км/ч, правейки три еволюции в маршрут от 770 метра.
- Space Vertigo: за да избягате от бактериологичната аларма, която е включила космическата база, единственият начин за спасение е стартовата кула! Оставете се да паднете от височина 40 метра и предизвикайте приятелите си в незабравим тест за смелост.

Не липсват представления и мюзикъли потънали в зеленина, които ще направят семейната ви почивка уникална и незабравима.

Атракции за семейства

Има много атракции, подходящи за цялото семейство, за да се забавлявате заедно сред живописни пейзажи и интересни игри. Открийте нашия избор!

- Лодка Colorado: една от най-обичаните и дългогодишни атракции на Гардаленд, подходяща за цялото семейство. Изследвайте река Колорадо на борда на плаващ ствол и внимавайте за стръмните водопади, които се намират между скалисти планини и високи иглолистни гори.

Воден парк Леголенд

Открийте LEGOLAND Water Park Gardaland - първият Леголенд воден парк в Европа! Гмурнете се в море от водни игри сред милиони LEGO тухли, опитайте цветните пързалки и се отпуснете в необикновените изцяло тематични зони.

Първият изцяло тематичен аквариум в Италия!

Един ден в Гардаленд не е пълен без посещение на "Gardaland SEA LIFE Aquarium" - прекрасният интерактивен аквариум, до който можете да стигнете от парка пеша или на борда на забавно малко влакче. Чрез 40 напълно тематични басейна ще бъдете пренесени на вълнуващо пътешествие. Благодарение на големите прозорци, прозрачните куполи и спиращия дъха подводен тунел, можете да имате невероятно близки срещи с над 5000 същества от сто различни вида.

Океански тунел

Разходете се през уникалния прозрачен подводен тунел! Ще останете без думи, докато акули, скатове и красивата риба Наполеон плуват необезпокоявани точно над главата ви!

Интерактивни дейности

Разглеждайки приказния тематичен аквариум, ще научите много забавни и увлекателни неща! В началото на маршрута ще получите карта: предизвикайте себе си с гъделичкащите мозъци в много басейни и задраскайте отговора, който смятате за правилен. В края на вашето посещение отидете на касата в магазина, предайте попълнения си тест и ще получите специална награда! По време на обиколката ще намерите и любопитни цветни маски и лупи, които ще ви помогнат да откриете още повече за фантастичните морски създания, които населяват аквариума.

Открийте новата стая "Интерактивен Океан"

Насладете се на уникално и творческо изживяване! Влезте в новата интерактивна океанска стая, където проектираните от вас риби ще оживеят в новия вълшебен триизмерен аквариум!

Запознайте се с морските лъвове

Елате и открийте дружелюбните морски лъвове в напълно обновения и цветен аквариум. Полюбувайте им се от големите прозорци и ги срещнете на красива разходка по плажа само на няколко крачки!

Открийте всички интерактивни и образователни игри

Учете, докато се забавлявате! В началото на обиколката ще получите карта с много любопитна викторина и по време на посещението си ще намерите много игри и интерактивни инструменти!

ИталияИталия

 
           
Плащане с карта
© Уеб Турс ЕООД Всички права запазени
  Дестинации
Почивки
Чартъри
Екскурзии
Празници
За деца
ШОПИНГ ТУРИЗЪМ
Уикенди в Европа
Круизи

Културни събития
Изкуство
Увеселителни паркове
Меден месец
Екзотика
С деца на море
За Двама
Круизи
Блог
Календар

Вход за клиенти

Търсене