Условия за използване на уебсайта WWW.WEBTOURS.BG

Съдържанието на уебсайта, всички текстове и изображения, начинът на подредба и структуриране на информацията са собственост на „Уеб Турс“ ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Условия за използване на уебсайта WWW.WEBTOURS.BG

Общи положения

Уебсайтът www.webtours.bg представлява електронен каталог за продуктите на „Уеб Турс“ ЕООД. С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не устройва потребителя, молим го да не ползва настоящия уебсайт.

Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уебсайтa www.webtours.bg .

Съдържание на сайта

Уебсайтът на „ Уеб Турс“ ЕООД съдържа предложения за закупуване на самолетни билети, хотелско настаняване, екскурзии и почивки в страната и чужбина, промоционални пакети и оферти за записвания в последната минута, проверка за налични свободни места и съдействие за направата на резервация.

Авторски права

Съдържанието на уебсайта, всички текстове и изображения, начинът на подредба и структуриране на информацията са собственост на „Уеб Турс“ ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на сайт www.webtours.bg, нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас на посочените на заглавната ни страница начини, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.

Точност и достоверност на информацията

Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки. Съгласно чл. 82 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на „Уеб Турс“ ЕООД или в офисите на оторизираните от „Уеб Турс“ ЕООД агенти.

„Уеб Турс“ ЕООД не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. „Уеб Турс“ ЕООД си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. „Уеб Турс“ ЕООД се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън „Уеб Турс“ ЕООД, принадлежат на автора си. „Уеб Турс“ ЕООД не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

Забранена и непозволена употреба

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на „Уеб Турс“ ЕООД, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта

„Уеб Турс“ ЕООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с настоящите Условия за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уеб сайта на „Уеб Турс“ ЕООД и унищожите материалите, които сте свалили, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от сайта.

Защита на лични данни

„Уеб Турс“ ЕООД следва установена Политика за защита на личинте данни, с която можете да се запознаете тук !

 

 
           
Плащане с карта
© Уеб Турс ЕООД Всички права запазени
  Дестинации
Почивки
Чартъри
Екскурзии
Празници
За деца
ШОПИНГ ТУРИЗЪМ
Уикенди в Европа
Круизи

Културни събития
Изкуство
Увеселителни паркове
Меден месец
Екзотика
За Двама
Защитете пътуването си!
Круизи
Блог
Календар

Вход за клиенти

Търсене